Dream Big by Sara van Asdonck

Kies voor wat jou gelukkig maakt en maak je eigen dromen waar. Dit is waar Sara van Asdonck naar leeft.

Sara woont samen met haar man Rick en zoontje Lou James in hun droomhuis in Dordrecht. Samen kochten Sara en Rick een industriële loods en toverden deze om in een luxe loft. Ieder houtje en schroefje in hun pand is door hun vastgepakt en zo bouwden ze hun ware droomhuis. Op de Instagram van @studiofabrique delen ze prachtige plaatjes van dit paradijs. Kan jij hun prachtige huis terugvinden in deze collectie? Wij zijn benieuwd!

Voor Sara is het belangrijk om leuke en belangrijke momenten vast te leggen. Op deze manier kan je herinneringen opnieuw en opnieuw beleven. Polaroids, analoog of digitaal.. Sara gaat door het leven als een ware paparazzi. Ook op haar eigen Instagram pagina @saarvana deelt zij graag unieke plaatjes van hun prachtige gezin.

Samen met Sara kwamen we tot een droomcollectie. De collectie bestaat uit toffe statement items met prachtige kleuren, net als in hun loft. Een fris kleurenpallet met de all-time favoriete kleuren soft red en paars, mooie gebreide truien en met de frisse rode blokjesprint haal je direct de zomer in huis. Daar worden wij heel blij van!

Do what makes you happy!