Skip to content

Cart

Your cart is empty

Article: Life in the Gypstream by Isabel Guyt

Life in the Gypstream by Isabel Guyt - The New Chapter Store

Life in the Gypstream by Isabel Guyt

Life in the Gypstream, geïnspireerd op het verhaal van Isabel Guyt. Isabel woont samen met haar man en kinderen in Den Haag. Aan het eind van de straat vind je het strand, hun favoriete plek waar ze heel vaak te vinden zijn! 's Avonds crossen ze graag met hun jeep over het strand. Dit is voor hun het ultieme gevoel van vrijheid. Isabel en haar gezin leven volgens de casual bohemian lifestyle met elementen als dagdromen, de natuur verkennen, vrijheid ervaren en optimisme. Ze willen zich heel graag in het buitenland gaan settelen als gezinnetje, een ongedwongen leventje leiden in de zon.

Dit chapter bouwt voort op hun lifestyle en neemt je direct mee naar het strand. Een mooi kleurenpallet met kleuraccenten als licht geel, tomatenrood en zacht groen. Verschillende items in een speelse badstof, leuke schelpenprintjes en een mooie gewassen denimshort.

Isabel is bovendien fan van de kunstenaar Joan Miró, een kunstenaar die zijn schilderijen maakt met invloeden van de natuur, de sterrenhemel en muziek. Elementen die je terugziet in deze collectie.

Tijdens de thuisshoot bij Isabel dansten haar jongens op de tafel in het gele badstofpakje. We hopen dat jullie kids hier net zo blij van worden!

Chapter Life in the Gypstream shop je vanaf 15 februari 2023!

Read more

Dream Big by Sara van Asdonck - The New Chapter Store

Dream Big by Sara van Asdonck

Kies voor wat jou gelukkig maakt en maak je eigen dromen waar. Dit is waar Sara van Asdonck naar leeft. Sara woont samen met haar man Rick en zoontje Lou James in hun droomhuis in Dordrecht. Samen ...

Read more
The Good Old Days by Esther Melissen - The New Chapter Store

The Good Old Days by Esther Melissen

Deze exclusieve collectie is gemaakt in samenwerking met Esther Melissen. Esther woont samen met haar man en 3 kinderen in een kleurrijk nieuwbouwhuis in Nijkerk. Vlak na de geboorte van hun oudste...

Read more