Corporate Story

The New Chapter

"The New Chapter, geïnspireerd op échte verhalen van ouders, net als jij. Gemaakt voor kinderen, om kind te zijn. Gecreëerd voor ieder nieuw hoofdstuk, groot of klein.

Een nieuw leven op de wereld zetten, is misschien wel de grootste milestone ooit. Als ouder (to be) sta je immers aan het begin van een nieuw hoofdstuk.

De bladzijden zijn nog blanco, ongeschreven, maar vullen zich snel met momenten die je altijd bijblijven. Van het eerste lachje tot de eerste stapjes en de eerste dag op de peuterspeelzaal.

Het is een bont palet aan eerste keren en elke stap in de ontwikkeling van jouw kind vormt een eerste zin, een bladzijde, a new chapter van jouw eigen verhaal."

The New Chapter

"The New Chapter verzamelt unieke verhalen van inspirerende ouders en vertaalt deze naar
handgeschilderde prints. Iedere print is uniek in haar soort en staat symbool voor het
typerende verhaal van een gezin waar andere ouders zich goed in kunnen herkennen. Deze
prints schitteren weer in onze collecties, oftewel chapters, bestaande uit verschillende
kledingstukken. Hoewel iedere chapter één specifiek verhaal vertelt, hebben al onze
collecties iets met elkaar gemeen. De verfijnde kleuren, Nordic touch en eigentijdse
uitstraling maken dat de kleertjes geschikt zijn voor álle kinderen van 0 tot 4 jaar."

Duurzame kinderkleding

"Verhalen vertalen in printjes en deze weer verwerken in kledingcollecties voor kinderen doen we niet zomaar.

The New Chapter doet dit met oog voor detail en gevoel voor stijl. We hechten niet alleen waarde aan the perfect picture, maar ook aan the bigger picture. Daarom ontwerpen we onze kledingstukken met duurzame materialen waarbij we zowel rekening houden met de ontwikkelingen in de wereld als de groei van kinderen.

Op deze manier kunnen onze (unisex) kleertjes ook nog van betekenis zijn in een volgend hoofdstuk, zoals een nieuw seizoen, levensjaar of de geboorte van een tweede of derde kindje. Met deze gedachte in het achterhoofd, zorgt The New Chapter ervoor dat the chapters geschikt zijn voor ieder seizoen. Én dat de stofjes zo zacht en aangenaam aanvoelen dat kindjes makkelijk en fijn kunnen bewegen in de kleertjes.

Uiteindelijk spelen zij de grootste rol in het nieuwe hoofdstuk. Groot of klein en welke dit dan ook mag zijn."

Het proces

“Every chapter focuses on a mother, along with her family. Through social media we look for women who fit the standards and values of our brand.

Through the Partner Up program you can sign up to design a collection with us. We create a unique print based on your story, mood board and color palette. This print is the start of a new chapter."

THE NEW CHAPTER,
FEEL GOOD APPAREL FOR OUR LITTLE ONES