Skip to content

Cart

Your cart is empty

CORPORATE STORY

THE NEW CHAPTER

"The New Chapter, geïnspireerd op échte verhalen van ouders, net als jij. Gemaakt voor kinderen, om kind te zijn. Gecreëerd voor ieder nieuw hoofdstuk, groot of klein.

Een nieuw leven op de wereld zetten, is misschien wel de grootste milestone ooit. Als ouder (to be) sta je immers aan het begin van een nieuw hoofdstuk.

De bladzijden zijn nog blanco, ongeschreven, maar vullen zich snel met momenten die je altijd bijblijven. Van het eerste lachje tot de eerste stapjes en de eerste dag op de peuterspeelzaal.

Het is een bont palet aan eerste keren en elke stap in de ontwikkeling van jouw kind vormt een eerste zin, een bladzijde, a new chapter van jouw eigen verhaal."

THE NEW CHAPTER

"The New Chapter verzamelt unieke verhalen van inspirerende ouders en vertaalt deze naarhandgeschilderde prints. Iedere print is uniek in haar soort en staat symbool voor hettyperende verhaal van een gezin waar andere ouders zich goed in kunnen herkennen. Dezeprints schitteren weer in onze collecties, oftewel chapters, bestaande uit verschillendekledingstukken. Hoewel iedere chapter één specifiek verhaal vertelt, hebben al onzecollecties iets met elkaar gemeen. De verfijnde kleuren, Nordic touch en eigentijdseuitstraling maken dat de kleertjes geschikt zijn voor álle kinderen van 0 tot 4 jaar."

DUURZAME KINDERKLEDING

"Verhalen vertalen in printjes en deze weer verwerken in kledingcollecties voor kinderen doen we niet zomaar.

The New Chapter doet dit met oog voor detail en gevoel voor stijl. We hechten niet alleen waarde aan the perfect picture, maar ook aan the bigger picture. Daarom ontwerpen we onze kledingstukken met duurzame materialen waarbij we zowel rekening houden met de ontwikkelingen in de wereld als de groei van kinderen.

Op deze manier kunnen onze (unisex) kleertjes ook nog van betekenis zijn in een volgend hoofdstuk, zoals een nieuw seizoen, levensjaar of de geboorte van een tweede of derde kindje. Met deze gedachte in het achterhoofd, zorgt The New Chapter ervoor dat the chapters geschikt zijn voor ieder seizoen. Én dat de stofjes zo zacht en aangenaam aanvoelen dat kindjes makkelijk en fijn kunnen bewegen in de kleertjes.

Uiteindelijk spelen zij de grootste rol in het nieuwe hoofdstuk. Groot of klein en welke dit dan ook mag zijn."

HET PROCES

"In elk chapter staat een moeder, samen met haar gezin, centraal. Via social media gaan we opzoek naar vrouwen die passen bij de normen en waarden van ons merk.

Via het Partner Up programma kun je jezelf opgeven om een collectie met ons te ontwerpen. Op basis van jouw verhaal, moodboard en kleurenpalet, creëren wij een unieke print. Deze print is het begin van een new chapter."

THE NEW CHAPTER,
FEEL GOOD APPAREL FOR OUR LITTLE ONES