Summer Stroll by Whitney Sheffler

Summer is loading and chapter Summer Stroll is finally there!

Chapter Summer Stroll is geïnspireerd op het verhaal van Whitney. We vertellen je graag een beetje meer! 

Whitney woont samen met haar man Kooshin en zoontje Yoonis in Amsterdam-Noord. Vanaf het moment dat ze wist dat ze zwanger was vond Whitney het heerlijk om meer te gaan lopen! Lekker struinen door de stad op zoek naar wat lekkers om te eten of te drinken. Vaak eindigde dit toch met haar favoriete drankje to go: een heerlijke bubble tea! 

Ook na de geboorte van de kleine Yoonis is deze familie nog vaak buiten te vinden. Ze vinden het heerlijk om buiten te zijn, nieuwe parkjes te ontdekken en verschillende buurten te bekijken in de omgeving van Amsterdam. Yoonis houdt er van om buiten lekker rond te kijken en alles te ontdekken: de blaadjes aan de bomen, de daken van de huizen of het geluid van de vogeltjes. Hij vindt het allemaal fantastisch. 

Oh en een ander leuk feitje over Yoonis! Walvissen zijn echt zijn ding! Kun jij hem terug vinden in deze collectie?

De items uit Chapter Summer Stroll passen perfect in het interieur van Whitney. Zachte basiskleuren als beige en mint gecombineerd met blauw en roze. De collectie bestaat uit verschillende toffe items voor een speelse look. Stretchy denim items, leuke t-shirts en een fijne badstof in een toffe blauwe kleur. Of kies je voor het te gekke denim mintkleur pak? Ennnn… vergeet de bubble tea natuurlijk niet ;).

Je shopt de items van chapter Summer Stroll vanaf 9 maart voor jouw mini!