Lancering webshop!

Lancering webshop The New Chapter

Op woensdag 31 augustus was het feest in de studio van Home Is The Artist in Breda. Hier vond de lancering van de webshop van The New Chapter plaats. Twintig influencers kwamen hier samen om de nieuwste collectie te bewonderen onder het genot van een hapje en een drankje. Brandmanager Joelle is enorm trots op deze mijlpaal voor het succesvolle kinderkleding merk wat pas één jaar bestaat; ‘Het was een mooi moment om stil te staan bij alles wat we tot nu toe met The New Chapter bereikt hebben. Soms vergeet je even dat we pas een jaar in de markt zitten.’

Dit seizoen heeft The New Chapter samen met momfluencer Fleur Eysberg een nieuwe collectie ontworpen. Tijdens het event vertelde Fleur over het proces van de collectie en liet zij met trots haar eigen chapter zien. Only Dancing is vanaf september 2022 verkrijgbaar.

Ook momfluencer Charly vertelde over haar chapter uit het eerste seizoen van TNC en haar inspirerende transitie van advocaat naar mindful parenting coach. Charly is een coach die ouders helpt om de automatische gedragspatronen te verbreken en minder stress in de opvoeding te ervaren. Een onderwerp dat goed aansluit bij de kernwaarden van The New Chapter; een merk geïnspireerd op verhalen van echte ouders.