Happy mess by Anique

Een huis vol mannen en toch roze in overvloed. In het huis van Anique, haar man Arthur en hun drie kinderen Kees, Toon en Teus zijn er twee dingen structureel aanwezig. Het eerste ding is kleur, heel veel kleur. Er staat altijd een mooie vaas bloemen op tafel,  de tegels in de keuken zijn roze, evenals de trap. Er is geen witte muur meer te bekennen in huis en op elke slaapkamer hangen gordijnen in een vrolijke kleur. De liefde voor kleur is ook overgeslagen op de jongens. Zo is Kees gek op blauw en toon roept meerde keren per dag ‘rood is mijn lievelingskleur en roze, net als jou mama’.  Het roze/blauw thema is ook terug te zien in haar werk als verloskundige.

 

Naast veel kleur is er ook veel rommel of liever gezegd een georganiseerde chaos. ‘Uiteraard probeer ik als moeder dit te ordenen en netjes te houden, maar daar is geen beginnen aan met 3 jonge kinderen en een man die dit ook niet op zijn prioriteitenlijstje heeft staan’ En eigenlijk is dat ook wel mooi. Ik word blij van kleur, mijn kinderen van spelen en rommel maken. Ik ben een happy moeder in mijn happy mess’.

 

Haar stijl kan omschreven worden als kleurrijk en speels. Ze houdt ervan als kinderkleding echts ‘kinds’ is. Leuke prints en vrolijke kleuren, dat is wat je terug vindt in deze kasten van dit gezin. De drukke prints uit de collectie reflecteren ook het gezinsleven met drie jongens. Het is druk, veel lawaai maar wel vaak lopen we allemaal met een grote glimlach. De happy faces die je ook terug ziet in een van de prints.

 

Haar favorite items uit de Happy Mess collective zijn de broek met print en de aubergine gekleurde sweater. Perfects voor het najaar.

 

Haar hoogtepunt tijdens het proces met The New Chapter is het zien van de gehele collectie samen met de andere drie moeders die ook een chapter hebben dit seizoen. Toen werd het allemaal echt.